City Impact 2008

Dit was een weekend van Stichting Trin  en zijn op de zaterdag onder leiding van David de Vos met 1000 mensen het centrum in gegaan  met Rozen en kaarten om mensen van de liefde van Jezus te vertellen.

Tijdens de conferentie ‘Heaven on Earth’ van TRIN in Ahoy Rotterdam, organiseerde Go and Tell een City Impact. Juist om tijdens deze conferentie niet alleen te ontvangen, maar om ook direct door te geven. We daagden de mensen elke dag voorafgaand aan de City Impact uit om met ons mee te gaan. We kregen zo’n duizend mensen met ons mee! Het werd een waar geregel, maar God ging voor ons uit. Opnieuw werd de kracht van de City Impact duidelijk zichtbaar. Als je er met zoveel mensen op uitgaat om van Jezus te getuigen, dan gaat daar een enorme kracht vanuit. Gewapend met rozen en uitnodigingen voor de avonddienst in Ahoy trokken we de straten in van Rotterdam. Overal stonden mensen te getuigen van Jezus. Velen hebben met mensen kunnen bidden en anderen hebben mensen direct tot de Heer kunnen leiden. God gaf bijzondere inzichten in mensenlevens.Dingen die alleen God kon weten kwamen openbaar in gebed.
Ook getuigden sommigen dat God wonderen deed op straat tijdens het gebed. Zo waren er twee jonge mannen die vertelde hoe een man die doof was, zijn gehoor weer ontving!

Geplaatst in Foto-album.