Getuigenis van Frans Tromp

Hallo beste lezer, welkom op de site van onze lieve vrienden Douwe en Tjitske en hun 2 dochters, ik heb ze leren kennen als oprechte, no nonsens mensen die de liefde van Jezus willen uitdragen als de Zoon van de levende God.
Mijn naam is Frans, vader van 2 lieve kinderen en nu alweer 14 jaar getrouwd, ik ben geboren in het jaar 1968, in een klein dorp dicht bij Nijmegen.
Mijn ouders waren /zijn van mening, dat als je maar goed doet voor de ander, dan is dat voldoende, kort door de bocht op een humane wijze misschien socialistische manier.
God speelde daarin dan geen of bijna geen rol, er is misschien wel iets, maar wat, geloven is voor mensen die zielig zijn en houvast zoeken, dat wordt dan helaas gezegd.
Wil je iets betekenen in het leven dan moet je er zelf iets van maken, je wordt geboren, het leven is hard, (gelukkig in Nederland valt dat nog mee), je maakt zoveel lol als je kan, je geniet, en dan ga je dood.
Maar nee lieve vrienden, ik kwam terecht in het feit dat ik alles zelf maar moest uitknokken, ik ben in mijn jeugd stukje bij beetje verbitterd geraakt door omstandigheden.
Ik was zeer gedreven in presteren, dat uiten zich vooral in veel sporten, ik ben gaan werken bij de Kon. Marine,ik ben nog meer gaan sporten,en  ik raakte steeds meer verhard en fanatieker in vechtsporten en liep volledig vast.
Ik veranderde van een gevoelige jongen in een hard en agressief persoon, totdat de Heer mij door omwegen in Goes in een studentenhuis terecht liet komen, ik was 23 net weg bij de Marine, en kwam in contact met een vrouw die vertelde dat ze een droom van God had gehad om te stoppen met reiki, ik dacht, wat moet ik daar nu mee.
Ik raakte bevriend met deze vrouw en ben de bijbel gaan lezen, ik raakte steeds meer geboeid door wat ik las, het was voor het eerst dat ik de bijbel las, ging niet naar een kerk ik had daar nog nooit over nagedacht, maar diep van binnen werd ik gegrepen, mijn denken begon te veranderen en op een moment heb ik naar de Heer gebeden, als het waar is wat ik lees, dan wil ik U leren kennen!!
En Hij liet zich kennen als een levende God en mijn gebeden naar Hem werden verhoord, ik ben in okt 1992 op mijn knieën gegaan en heb mijn leven aan Jezus gegeven, ik ben gedoopt in 1993 en een paar maanden daarna leerde ik de kracht van de Heilige Geest kennen.
showImage.php-7Dit vond plaats in Zagreb, waarbij ik door de Heilige Geest gebroken werd door het verdriet ,dat de Vader heeft, over al het leed en degene die niet kiest om Hem gehoorzaam te zijn, vrijwillig en uit liefde als antwoord op Zijn liefde.
Kort daarna kreeg ik hevige trillingen in mijn armen en benen, en er ontstond een fysiek voelbare band rondom mijn schedel, deze band was van korte duur, toen was het alsof er een ballon in mijn hoofd knapte en er kwam een intense vrede over me, zo liefdevol en vredig, de band was weg, en de Heer gaf me beloftes mee door een profetisch woord.
Daar in Kroatië heb ik voor het eerst de genezende hand van Jezus gezien, zoals 3 zwaar verslaafde mannen die van de een op de andere dag totaal vrijkwamen van de drugs.
Ik heb tot nu toe veel wonderen, genezingen en bevrijdingen mogen zien, waaronder ook in mijn gezin, onze Heer leeft en Hij verlangd erna om met je op weg te gaan!!!
Als gevolg van Zijn beloften voor mij en voor mijn gezin, zijn er verschillende deuren open gegaan, en mijn passie is bidden en voorbede doen, in mijn gemeente, in het land in teams, en overal waar de Heilige Geest mij leid.
Ik en mijn gezin hebben het voorrecht om te weten als we sterven, we voor eeuwig in de Hemel zullen zijn, we zijn nu al deel aan het eeuwig leven, we doen ons best met vallen en opstaan onder Zijn machtige hand, het leven met de Heer is niet voor zielige mensen, maar een welgevallig offer als antwoord op Zijn liefde, de rede waarom we geschapen zijn.
Wil je meer weten, wil je mailen of contact, wees vrijmoedig ook is er altijd ruimte voor gebed, trompjes@home.nl.

Groet,

Frans.

Geplaatst in Nieuws.