Info & Missie

Welkom op onze website

Wij zijn Douwe en Tjitske Ekema en hebben twee lieve dochters Annefrouk & Janine. in 2003 heeft God echt tot ons gesproken door Zijn woord heen en mochten we Hem leren kennen en ervaren hoe lief Hij ons heeft, maar ook alle andere mensen op deze wereld. Deze liefde heeft Hij laten zien door Jezus, Zijn Zoon, naar deze wereld te laten komen op een bijzondere wijze.(En Hij is de Weg,de Waarheid en het Leven) Jezus heeft ons laten zien hoe we in liefde naar onze medemensen mogen omkijken, maar Hij heeft het ook mogelijk gemaakt om het eeuwige leven te ontvangen en later bij Hem te mogen zijn in een geweldige omgeving die we ons niet kunnen voorstellen, waar geen ziekte meer zal zijn en geen boosheid etc.

Jezus heeft zijn leven gegeven voor ons aan het kruis en daarmee onze zonden gedragen. Als wij dit geloven en onze zonden belijden en geloven dat God Zijn Zoon Jezus Christus gestuurd heeft naar deze wereld en Hem proberen te gehoorzamen, zal ons leven zeer zeker veranderen. We zullen leren inzien dat ons huidige leven slechts het begin is van een eeuwig leven met Jezus, bij God. Wij ervaren deze vernieuwing in ons leven zeer sterk en willen dit ook graag delen en mensen ermee bemoedigen.
Ook toen we de Heer niet  kenden gingen we veel naar USA car meetings, ook hebben we  gebeden voor het bezoeken van deze autoshows en mochten hierin Gods stem verstaan en willen graag deze meetings blijven bezoeken. We hebben veel lieve vrienden daar en ze respecteren ons ook na de verandering in ons leven nu we God hebben leren kennen. Dit vinden we geweldig.
Door middel van deze site willen we graag twee dingen laten terugkomen: geloof en hobby. Heeft u vragen of wilt u graag gebed voor genezing van ziekte etc, dan horen we het graag en willen we er voor u zijn. Vooral ook tijdens de meetings, waar veel tijd voor elkaar is.

Onze missie is:

Onze missie is vertellen aan de mensen:
‘Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft’ (Johannes 3:16).

Ook willen we bidden voor genezing van ziekte,pijn,depressie,zorgen etc. Daarnaast zullen we  regelmatig evangelisatie/ontmoetingsavonden houden op verschillende locaties.

Samenwerking
Meer mensen vinden die met ons willen ‘Cruisen for Jesus’. Hiermee bedoelen we dus mensen  die zelf in het bezit zijn van een Amerikaanse auto en dit willen inzetten door hiermee ‘meetings’ te bezoeken en daar iets van Jezus liefde laten zien en er gewoon willen zijn voor eventueel vragen over geloof.Of als je het gewoon leuk lijkt om eens een keer mee te gaan met of zonder USA Car ben je altijd welkom.

Luisterend oor
Via ons leven willen we laten zien wat een meerwaarde een leven met Jezus heeft. Mensen die hierover willen praten of hier vragen over hebben vinden bij ons een luisterend oor. Maar het is niet onze bedoeling om dit door te ‘drammen’.En ook willen we er graag zijn voor diegene die verdriet pijn of moeite heeft en samen met hen hierover praten en bidden voor genezing van pijn,ziekte etc .

Levensverzekering
Ook willen we er graag voor de mensen zijn die een keuze willen maken om Jezus te volgen. Voor een gesprek en om samen hiervoor te bidden mag u ons altijd aanspreken.

Genieten
Als laatste, maar niet als minst belangrijke, willen we toch even kwijt dat we op de meetings ook simpelweg een leuke tijd willen hebben met de vrienden die we daar hebben gemaakt. Samen met hen willen we genieten.

Contact
Ook kunt u als er vragen zijn of als u gebed wilt ons altijd een berichtje sturen. Als u dit via de contactpagina op deze site doet en eventueel het onderwerp waar wij voor u voor mogen bidden daarbij duidelijk invult  zullen wij hier  dan ook vertrouwelijk mee omgaan en voor deze onderwerpen gaan bidden.

Stichting
We zijn nu ingeschreven als Stichting Cruising for Jesus om met de financiele middelen die hierdoor vrijkomen meer mensen te kunnen helpen in binnen en buitenland.Ook is het mogelijk om maandelijks een kind te sponsoren, op de autoshows zullen we hierover ook meer informatie bij ons hebben.