Nieuwsbrief 05

Hallo lieve Broeders en Zusters en vrienden

De laatste tijd zijn er veel contacten gelegd en mogen we veel samenwerken met andere Stichtingen en Gemeenten, dit ervaren wij als een zeer grote zegen en willen u via deze nieuwsbrief dan ook graag op de hoogte houden van deze ontwikkelingen binnen onze stichting.

Zaterdag 18 Februari mogen we van start gaan met onze “Pitstopdienst” in Buitenpost. Martin Koornstra van Royal mission zal op deze avond het Woord brengen. meer info over deze diensten www.cruisingforjesus.nl

186Zaterdag 21 April komt er al weer een vervolg met een “Pitstopdienst”met Herman Boon. Deze twee diensten zullen allebei worden gehouden door onze Stichting aan de achtkant 48 in Buitenpost en beginnen om 19:30 uur (Fonteinkerk). De aanbidding zal deze keer worden verzorgt door “Life from the Attic” www.lfta.nl.

Op 7 & 8 Maart gaan we weer verder met de Elfstedentocht “Friesland in Vuur en Vlam”. We hebben de stad Dokkum al gehad en onze volgende stop zal zijn in Franeker. Wij zijn als Stichting gevraagd om hier aan mee te werken en hebben een geweldige samenwerking met verschillende bedieningen o.a. Pinkstergemeente De Ark, Stichting ETF, De Geopende Deur uit Drachten. De gastgemeente die meewerkt aan de locatie Franeker is De Levend Woord gemeente uit Franeker, voor meer info en locatie zie website

Vanaf Mei gaan we zoals elk jaar USA Cars shows bezoeken,we hebben dus alweer een leuke volle agenda waar we van plan zijn heen te gaan.We zijn zelfs bij twee autoclubs welkom om met een grote stand met informatiemateriaal te staan.Bent u nieuwsgierig? dan bent u van harte welkom om ons een keer te bezoeken op een autoshow.

Wij willen u van harte bedanken voor uw gebed, financiële steun,bemoediging en medewerking!

Namens Stichting Cruising for Jesus,

Fam. D.Ekema, Fam. F.Tromp en Ronnie en Tamara Hogeweide.

Geplaatst in Nieuwsbrief.