Nieuwsbrief 13

Nieuwsbrief no: 13 Mei 2013,

Hallo lieve Broeders, Zusters, en vrienden,

i.v.m. het drukke seizoen waarin we zitten is onze nieuwsbrief wat achterwegen gebleven. Toch willen we jullie deel laten maken wat er zoal de laatste maanden en meer dan dit, in de naam van Jezus onder ons is gepasseerd.

Geniet en blijf bidden voor ons, onderzoek je hart ook eens of je ons financieel of met hand en span diensten terzijde wil staan, namens Cruising For Jesus, Frans Tromp.

281Pitstopdienst met als gastspreker Mattheus van der Steen 02-02-20.

Het was een zeer gezegende avond waarbij Jezus zich toonde als redder, geneesheer en bevrijder. 2 mensen hebben hun hart aan Jezus gegeven sommige hebben bevrijding ontvangen, en een aantal zijn genezen……dank U Jezus!!!! Bijzonder was ook de gezegende nawerking die we mochten ontvangen vanuit Zijn hand, mensen werden vrijgezet en hebben een sterke ontwikkeling doorgemaakt in hun roeping en identiteit in Jezus. Hij doet veel meer dan we bidden en bedenken!!!Ook is de aanbidding tijdens deze avonden altijd geweldig onder leiding van Annefrouk Ekema en vrienden die altijd spontaan hun medewerking hieraan verlenen.

Gloriestoel Franeker 02-03-2013

We hebben die zaterdag in Franeker, samen met Jezus een geweldige tijd gehad, we kunnen vaststellen dat 21 mensen tijdens de gloriestoel middag aldaar hun hart aan Jezus hebben gegeven door oa het zondaarsgebed samen met leden van het team te bidden, tijdens deze tijd hebben een tiental, ik weet het niet precies, genezing mogen ontvangen en later in de dag heeft een lieve zus een bevrijding ondergaan, in Jezus naam.

Dank U Jezus voor wat U hebt gedaan, en voor de dingen die U nog gaat doen, U zegt in Uw woord, U doet meer dan we bidden en denken in en door deze lieve mensen!!!!

meer info over de gloriestoel vind u op www.gloriestoel.nl

284Pitstopdienst 20-04-2013 met Arjan en Efi Knevel

Hieronder zijn enkele verslagen van aanwezige getuigen tijdens de Pitstopdienst:

1:Gisteravond was weer een geweldige Pitstopdienst. Heerlijk God mogen aanbidden, 6 mensen die een keuze hebben gemaakt om Jezus aan te nemen als Redder. Ongeveer 30 mensen die naar voren kwamen voor gebed, er werd gebeden voor bevrijding en weer mogen zien en ervaren dat Jezus overwinnaar is.Velen zijn krachtig aangeraakt en hebben Gods glorie mogen ervaren. 2:@Buitenpost Friesland, 6 mensen leren Jezus kennen, diversen genezen en anderen bevrijd. Verschillende mensen diep aangeraakt door Jezus en hadden een ontmoeting met Hem. Come on, the King is in town…

282American Sunday op het circuit van Zandvoort 28-04-2013. Het was een prachtige dag waar we als CFJ Jezus konden delen, nieuwe contacten opgedaan, en een jonge man heeft nadat hij genezen was van pijn in de rug en beenlengte verschil zijn hart aan Jezus gegeven,zelfs de presentator op het terrein was zo enthousiast van wat hij allemaal zag en meemaakte bij onze stand dat deze man getuigde van het werk van CFJ via de versterkte boxen op het terrein, deze keer waren we samen met Andy van der Zeep, Ezra Tromp, Annefrouk Ekema, Douwe Ekema, Tjitske Ekema, Michael Eland en het Huis Van Gebed Zandvoort, daarnaast zijn er nog twee mensen genezen, en hebben we aan velen kunnen laten zien en weten wie Hij is voor ons, dank U Jezus!

289CMA-oost Bike Trike en Americanshow 09-05-2013 Hardenberg.

We zijn voor deze dag uitgenodigd door CMA-oost(christelijke motorclub), deze broeders gaan net als ons ook de wereld in om het evangelie van liefde die Jezus in ons gelegd heeft te delen. Samen hebben we een zeer mooie dag gehad en het was goed om elkaar te ontmoeten en relaties te leggen, en ook hier hebben we mogen bidden voor een aantal mensen, Jezus verraste ons ook door een man naar deze plaats te lijden waarvoor we hebben gebeden om hem opnieuw te ontmoeten, een prachtige dag en voor herhaling vatbaar!!

290Ook zal er een team van Cruising for Jesus Zaterdag 1 Juni meewerken aan de Evangelisatie/Gloriestoelaktie in Harlingen.meer info kijk even op onze agenda www.cruisingforjesus.nl ook kunt u voor agendapunten en foto`s kijken op onze facebookpagina .

We willen jullie bedanken voor al jullie inzet en belangstelling, maar kunnen jullie hulp steeds meer gebruiken om samen Hem te dienen, onderzoek jullie hart, in Jezus naam bid ik jullie Zijn shalom toe,

Namens Stichting Cruising For Jesus,

Frans Tromp.Fam D.Ekema

Geplaatst in Nieuwsbrief.