Nieuwsbrief 14

Nieuwsbrief no: 14 November 2013,

Hallo lieve Broeders, Zusters, en vrienden.

Cruising for Jesus zoekt ‘VISSERS VAN MENSEN’ (Matthéüs 4:19)

Het zou een gezond verlangen van iedere christen moeten zijn om niet-gelovigen kennis te laten maken met de het verlossingswerk van Jezus Christus. Hoe blij word je als later in de hemel er iemand je op de schouders tikt en je bedankt dat je niet hebt gezwegen.

293Maar hoe doe je dat? Veel mensen vinden het moeilijk om over hun geloof te praten. Daarom hebben wij twee ervaren coaches/trainers/ervaringsdeskundigen gevraagd om ons allemaal een handje te helpen in het ontwikkelen van een stuk vrijmoedigheid. De enige vrijmoedigheid die jij/u nodig hebt, is om te kiezen om erbij te zijn. Wij nodigen u van harte uit om zaterdag 16 november naar de Fonteinkerk, Achtkant 48 in Buitenpost te komen. Daar beginnen wij om 10.00 uur met studie en training onder leiding van Ronald Plat en Arie de Paauw. We gaan door tot de lunch en daarna weer verder.

Om 14.30 uur gaan we op straat in de praktijk brengen wat we daarvoor hebben geleerd. De dorpen waar we ons willen inzetten zijn Buitenpost, Surhuisterveen, Kollum en Zwaagwesteinde.

Om 19.30 uur is er een samenkomst waarin we de mensen willen ontmoeten die we op straat hebben gesproken. En zo de Heer wil, koppelen we daar nog een doopdienst aan vast. Omdat we nog geen duidelijkheid hebben over een doopdienst, vragen wij jou/u om voor ons te bidden, zodat we daar helderheid over krijgen en de juiste beslissing daarin nemen.

Neem op deze dag vrienden en/of familie mee en verspreid dit nieuws ook via je eigen Facebook pagina en andere social media.

Graag zien we jou/u op 16 november om 10.00 uur in de Fonteinkerk aan de Achtkant 48 in Buitenpost.

meer info kijk even op onze agenda www.cruisingforjesus.nl ook kunt u voor agendapunten en foto`s kijken op onze facebookpagina .
We willen jullie bedanken voor al jullie inzet en belangstelling, maar kunnen jullie hulp steeds meer gebruiken om samen Hem te dienen o.a. om mee te bidden voor alle actie`s en financieel, in Jezus naam bid ik jullie Zijn shalom toe,

Namens Stichting Cruising For Jesus,

Fam D.Ekema en Frans Tromp

Geplaatst in Nieuwsbrief.