Nieuwsbrief 18

Nieuwsbrief December 2015,

Hallo lieve Broeders, Zusters, en vrienden,

Bijna aan het einde gekomen van het jaar 2015 nog even een korte nieuwsbrief.
We kunnen terugkijken op een prachtig jaar en hebben veel mensen mogen bereiken met de Liefde van Jezus o.a op autoshows waarvan ook weer nieuwe locatie`s in Oudewater en Hendrik Ido Ambacht waar we welkom waren met onze grote stand .In Augustus zijn we op de grote jaarmarkt in Buitenpost geweest waar we ook voor veel mensen konden bidden en mochten bemoedigen.

Via onze facebookpagina was er dit jaar verschillende keren vraag voor gebed en andere noden en zijn we bij deze mensen langsgegaan, sinds kort hebben we nu ook open avonden bij ons thuis waar iedereen welkom is voor gezellig een kop koffie of thee te drinken en is er tijdens deze avonden alle ruimte voor gebed voor noden,twee avonden hebben we nu gehad en het was zeer bemoedigend met een opkomst van 11 man waarin we weer tot zegen konden en mochten zijn.Douwe en Tjitske werden uitgenodigd om hun getuigenis te geven in de Pkn kerk in Ferwerd in een cafédienst en hebben hierop geweldige positieve reactie`s gehad . We zijn God dankbaar voor alles wat we dit jaar weer mochten ontvangen uit Zijn Handen en tot zegen konden zijn in het bovenstaande maar ook bij alle straataktie`s die teveel zijn om allemaal op te noemen.

308Marcus 16 vers 15 t/m 20 is een tekst die veel naar voren kwam dit jaar en waar we steeds meer naar verlangen om te groeien naar meer van Jezus en minder van onszelf.

We wensen jullie allemaal heel veel zegen toe en hele fijne feestdagen en dat 2016 maar een jaar mag worden met veel doorbraak.

Wij willen u van harte bedanken voor uw gebed, financiële steun, bemoediging en medewerking!

Namens Stichting Cruising For Jesus,

Fam D. Ekema

Geplaatst in Nieuwsbrief.