Pitstopdienst Buitenpost

Het was een prachtige dag met veel gebeurtenissen we zijn met 2 teams in de middag de straat op gegaan in Buitenpost en Surhuisterveen, in de avond hadden we een Pitstopdienst waarbij Herman Boon op bezoek kwam, er is veel gebeurt, een completer verslag volgt nog…enjoy!! It`s all about Him, Jesus!!!

showImage.php-44Hierbij nog het verslag/de reactie op de gebedsteams op straat en de Pitstopdienst met Herman Boon van zaterdag 11 April.
Ik zat zo nog wat terug te denken maar er is veel gebeurt eigenlijk ben ik dankbaar voor vele dingen die Jezus door ons heen heeft gedaan, zo moet ik denken met…. dankbaarheid aan de 15 mensen die zijn gekomen in de middag, om met ons de liefde van Jezus te delen…., op straat…in Buitenpost en Surhuisterveen…
Dankbaar voor het CFJ aanbiddingteam van 6 mensen die ons in de avond dicht bij de vader Zijn troon bracht….
Dankbaar voor de Heilige Geest die de woorden van kennis, kracht en het vuur in de mensen gaf en geeft, door Hem die ons liefheeft… Dankbaar voor de grote opkomst van 240 mensen….
Dankbaar voor de genezingen, aanrakingen van de Heilige Geest..en dat wat Hij nog aan het uitwerken is….Dankbaar voor de 25 mensen voor wie we in de avond mochten bidden…, en de mensen die we op straat mochten ontmoeten en bidden…
Dankbaar voor het lekkere eten van Tjitske….., dankbaar voor de drie mensen die zich aan Jezus hebben overgegeven, in een nieuwe toewijding en bekering aan Hem….
showImage.php-46Ook moet ik persoonlijk nog terug denken aan twee momenten op straat, die jongen die pijn in zijn rug had en die de banner zag waarop stond dat we daarvoor wilde bidden hij ging zitten zijn benen kwamen gelijk en na gebed ervaarde hij een tinteling / kriebel in zijn rug Heilige Geest was bezig, zo mooi.
Het andere moment was een mevrouw die ik al eens gesproken had, ze was nog bezig met dingen op een rij te zetten, plots liet Heilige Geest me zien maar ook ervaren welk een passie voor Hem in haar was maar weggedrukt zat door de omstandigheden, we kregen allebei natte ogen voor de emotie van de passie die we hebben en ervaarde voor Hem, Hij raakte ons beiden aan…, prachtig en bemoedigend om dat te aanvaarden….
showImage.php-45Dankbaar ben ik voor de vele jonge mensen van voor in de 20 die vol vuur, met vrucht, hebben gebeden voor de mensen, ik zie een nieuwe generatie van zonen en dochters opstaan een teken van deze tijd….
Dankbaar dat ik dit woord in werking heb mogen zien in dit weekend, 1Kor 2:4-5 4Mijn spreken en mijn prediking kwam ook niet met meeslepende woorden van wijsheid, maar met betoon van geest en kracht 5 opdat uw geloof niet zou rusten op wijsheid van mensen, maar op kracht van God.
Dankbaar voor de nieuwe contacten van de mensen onder elkaar die de zelfde passie delen, Jezus in ons leven om Hem en de naastte te dienen….

Meer foto`s te vinden op facebook.

Dank je wel…..

Geplaatst in Nieuws.