Studiedag

Hieronder enkele getuigenissen van verschillende personen die aanwezig waren.

16-11-2013 Gloriestoelakties op 4 plaatsen in Friesland, na een training gegeven door Ronald plat en Arie de Paauw, met als afsluiting een pitstopdienst van Cruising For Jesus.

Verslag Gloriestoeltrainingsdag / pitstopdienst 16-11-2013 Buitenpost: Cruising for Jesus zoekt ‘VISSERS VAN MENSEN’ (Matthéüs 4:19) Het zou een gezond verlangen van iedere christen moeten zijn om niet-gelovigen kennis te laten maken met de het verlossingswerk van Jezus Christus. Maar hoe doe je dat? Veel mensen vinden het moeilijk om over hun geloof te praten. Daarom hebben wij twee ervaren coaches/trainers/ervaringsdeskundigen gevraagd om ons allemaal een handje te helpen in het ontwikkelen van een stuk vrijmoedigheid. De enige vrijmoedigheid die jij/u nodig hebt, is om te kiezen om erbij te zijn. Wij nodigen u van harte uit om zaterdag 16 november naar de Fonteinkerk, Achtkant 48 in Buitenpost te komen. Daar beginnen wij om 10.00 uur met studie en training onder leiding van Ronald Plat en Arie de Paauw. We gaan door tot de lunch en daarna weer verder. Om 14.30 uur gaan we op straat in de praktijk brengen wat we daarvoor hebben geleerd. De dorpen waar we ons willen inzetten zijn Buitenpost, Surhuisterveen, Kollum en Zwaagwesteinde. Om 19.30 uur is er een samenkomst waarin we de mensen willen ontmoeten die we op straat hebben gesproken. En zo de Heer wil, koppelen we daar nog een doopdienst aan vast.

Enkelen getuigenissen en reacties op deze Dag:
Iedereen die gisteren aanwezig was in Buitenpost op de studie/trainingsdag en in de avond in de pitstopmeeting namens CFJ bedankt voor jullie inzet en komst. Door de geweldige opkomst mochten we maar liefst 4 dorpen bezoeken en Gods liefde laten zien aan de mensen.

showImage.php-42Ronald
T was weer top in Fryslân. T giet oan met Jezus. Vandaag geleerd wat een “knibbel” is. Dat is een knie. Vele mensen werden genezen in Buitenpost. Ook in Kollum, Surhuisterveen en Zwaagwesteinde bevestigde Jezus zijn Woord met wonderen en mochten we een groot aantal mensen bij Jezus brengen. Voeten, ruggen, staartbeentjes, polsen, knibbels en ga zo maar door. T werk van Bonifatius werd vandaag voortgezet.
Lekker druk in Buitenpost. Glory time in Friesland. Vandaag op pad met 4 teams. Helemaal vergeten te vertellen gisteren. Ik ontmoette een meisje die een knibbel (knietje) in haar rug had gekregen met voetbal. Ze was wat wantrouwig en wilde niet dat ik met haar bad. Ik sprak vervolgens tot haar rug, dat de pijn moest verdwijnen. Tot haar verbazing verdween de pijn. Even later mocht ik haar vertellen over Jezus en heeft ze Hem aangenomen als Heer. Fryslân is klaar voor Koning Jezus!

Facebook
Iemand vroeg aan @ Ferry van de Marel als reactie op zijn post over zaterdag wat een zondaarsgebed was. Ferry vermeldde de site gratisgeschenk.tk. Iemand anders las dat, ging naar de site en gaf zijn leven aan Jezus. Ook al kwam hij uit Geleen, totaal stand van de actie is 30!

Nog een verslag
Wat een geweldige dag was het vandaag in Friesland. In totaal 52 mensen bij het onderwijs, met 4 teams, in 4 verschillende plaatsen de straat op. Buitenpost, Kollum, zwaagwesteinde en Surhuisterveen werden door ons en de Heer bezocht. Vele genezingen vonden plaats in alle vier de teams. Uiteraard weer vele beenverleningen, maar ook werden er ruggen genezen, verdwenen er her en der ontstekingen. Doofheid en hernia moesten wijken voor de machtigste naam op aarde. Natuurlijk was het ook de intocht van Sinterklaas, dus werden er op twee plaatsen Zwarte Pieten op de stoel gezet, Allen werden genezen door God. In totaal maakten 28 mensen een keuze voor Jezus!
’s Avonds nog een geweldige dienst met het Cruising for Jesus team in de GKV gemeente in buitenpost. Ook hier vond genezing en bevrijding plaats! Al met al een geweldige dag.

Anna brouwer, Ik mocht zaterdag genieten van iemand die voor mij gebeden heeft om mijn beenlengte verschil weg te bidden, ik had een verschil van 2 cm, wat vroeger al eens is vastgesteld door doctoren….na de bevalling van mijn zoon chronische pijn in mijn bekken gekregen …maar nu ! Ik heb echt geen pijn meer geen last en wordt s`morgens weer fris wakker, heb zelfs mijn matras omgedraaid om het te testen …want ik weet dat ik dan meestal helemaal niet meer uit mijn bed kont komen ….niks geen pijn meer en geen last ! Weg gebeden in Jezus naam …makes you think !

Reactie van Ronald op de Pitstopdienst, Ik heb trouwens afgelopen zaterdag voor het eerst in zeer lange tijd weer een samenzijn gehad waar de Geest aanwezig was. Er was geen programma, we waren in heerlijke aanbidding in Buitenpost in een kerkje. Van allerlei denominaties bij elkaar, gewoon aanbidden en de grote daden Gods van die dag met elkaar delen. En we wilden niet meer naar huis…. Heerlijk. Zo kan het dus ook.

showImage.php-40

Al met al een superdag aan een ieder die er was en heeft gediend dank U Jezus, speciaal wil ik ook de Cruising For Jesus band bedanken en natuurlijk Arie en Ronald, ook Koster Johan bedankt, op naar het volgende wat de Heilige Geest ons gaat geven en naartoe leidt !!!

Geplaatst in Nieuws.